Hunden klamrer seg til eieren på Dyrebeskyttelsen når han innser at han blir overgitt

Av og til skjer det ting i livene våres, som gjør at vi må gi fra oss noe av det kjæreste vi har – nemlig våre elskede kjæledyr. Når en slik hendelse skjer, er det svært hjerteskjærende for både eierne og dyrene.

Sørg for å nå enden av denne artikkelen for å se den fulle videoen.

Hunder har en tendens til å merke når noe er galt. Hvis en eier er lei seg eller har planlagt å reise bort på ferie, kan hundene plukke opp visse tegn hos oss mennesker.

trist hund

Illustrasjonsfoto

Pitbullterrieren Moses hadde kjent på en slik ekkel følelse i noen uker.

Han ble adoptert av sin familie for rundt et år siden, hvor han endelig fikk oppleve å bo i et hjem fylt av kjærlighet. Moses var så glad og takknemlig for å ha et hjem og for å være en del av en familie. Gleden til Moses skulle vise seg å være kortvarig.

På grunn av dårlig økonomi, måtte familien flytte til et mindre sted – et sted som ikke tillot kjæledyr. Dette var ikke noe enkelt valg for familien. De beskrev dette som et av de vanskeligste avgjørelsene i deres liv. Men de valgte å flytte, og de måtte gi fra seg Moses.

Den siste perioden før familien ga fra seg Moses, begynte hunden å gråte og mistet litt motet. Han var ikke den livsglade hunden de elsket lengre – noe var galt med Moses.

moses1

Nancy Klein

Det var først når familien begynte å pakke ned lekene hans og maten han, at Moses skjønte hva som skjedde. Han skulle tilbake til Dyrebeskyttelsen.

Selv om dette var det siste Moses og hans familie ønsket, hadde ikke familien noe annet valg enn å gi fra seg hunden.

moses2

Nancy Klein

En av de frivillige hos Dyrebeskyttelsen, Nancy Klein, filmet denne tragiske hendelsen. Moses fikk øye på Nancy og søkte hjelp hos henne. Han la hodet i fanget til Nancy, som var et tydelig tegn på at han søkte hjelp fra henne. Han ville jo bare hjem igjen.

Inntil videre måtte Moses venne seg til et liv tilbake på Dyrebeskyttelsen. Men dette oppholdet skulle ikke vare lenge. Nancy postet videoen av hunden Moses på Facebook som gikk raskt viralt. Videoen, som i dag har over en million visninger, ble overøst av kommentarer om folk som ønsket å adoptere Moses.

moses3

Nancy Klein

Dyrebeskyttelsen klarte på kort tid å finne en ny familie til Moses. Nancy delte den lykkelige beskjeden med alle som hadde likt og sett videoen av Moses:

«I dag fikk jeg vite at Moses har fått et nytt hjem! Han flytter inn hos en familie med to barn som vil kunne ta godt var på ham! Vi er så utrolig glade for Moses!»

Økonomisk sett, så er den nye familien et tryggere og sikrere alternativ enn den forrige. Så Moses kommer nok til å kunne bli boende der i mange år fremover.

moses4

Nancy Klein

Denne utrolige historien slutter ikke bare her. Ikke nok med at Moses fikk et hjem på kort tid, men Facebook-videoen førte til at flere mennesker ønsket å hjelpe hunder i nød. De dro til Dyrebeskyttelsen og spurte om de kunne adoptere hunder i samme situasjon som Moses. Det tok ikke lang tid før nesten alle hundene hadde fått seg et nytt og kjærlig hjem!

Hadde det bare vært så enkelt, at alle hunder kunne bli adoptert like raskt som det Moses ble. Hos mange beskyttelsessentre, gjør de frivillige alt de kan for å gjøre dyrene lykkelige og tilfredse i sin bopel. Dette kan være en utfordring, ettersom flere av sentrene ofte er overfylte og dyrene kan oppleve å føle seg ekstremt ensomme.

Forhåpentligvis vil flere mennesker åpne sine hjem og hjerter for hunder som søker et nytt hjem. La oss stille opp for våre firbente venner, slik de stiller opp for oss i nød.

Vennligst DEL denne saken med venner og familie.