Valp så lettet over å være reddet at han begraver fjeset sitt langt inn i armene til sin redningsmann.

En liten valp som var mishandlet og kastet til side er nå trygg i armene til en kjærlig adoptivforelder ved Stray Rescue of St. Louis etter at de mottok en samtale fra en «god samaritan». Den bekymrede innringeren fortalte at hunden var engstelig og gjemte seg i en søppelhaug der mange naboer dumpet søppel og uønskede eiendeler.

En ond person mente det var her denne valpen hørte hjemme.

Redningsmenn la merke til at «Chowder» hadde sår i ansiktet. «Han er bare en liten valp! Øynene hans er helt ødelagte og han har stikksår i ansiktet. Men til tross for det han har vært gjennom, er han så glad,» skrev Stray Rescue på Facebook.

«Han er trygg nå.»

Da Donna nærmet seg Chowder, logret han med halen og lot henne plukke ham opp. Den gode samaritanen fortalte dem at det er folk i nabolaget «involvert med pitbuller», som betyr hundekamp. Stakkars Chowder ble sannsynligvis brukt som agnhund og bitt av en eller flere stor(e) hund(er).

I det øyeblikket de fikk Chowder i bilen, begravde han hodet i skuldrene til en redningsperson deres med lettelse.

«Han begravde ansiktet sitt i armene våre på sin vei til frihet,» skrev de. «Tanken på at noen behandler ham dårlig gjør oss så sippete. Denne engelen trenger oss.»

«Vi er så takknemlige for innringerne for at de tok affære.»

Da han så det rørende bildet, skrev en av Stray Rescues støttespillere: «Det er som om han overfører vekten av sin smerte til skuldrene til noen som vil helbrede ham! Åh, hjertet mitt!»

Chowder er nå på vei til et lykkeligere liv. Når han har blitt «fikset opp» vil han lete etter sitt evige hjem.

For å støtte Chowder and Stray Rescue of St. Louis kan du vurdere å gi en donasjon.

Loading...