Kvinnfolk teiper hundens munn når den bjeffer – står foran dommeren og sier det var en «vits».

Lyden av en bjeffende hund kan være til sjenanse for noen mennesker.

Selvfølgelig bjeffer vanligvis hunder fordi de vil ha noe, eller at de er glade, redde, engstelige, opprømte eller har smerter. Det skal være en selvfølge at en god eier alltid vil finne en måte å roe hunden sin på uten å skade den.

En kvinne ved navn Katie Brown bestemte seg for at hun ville komme med en «genial idé» når det gjaldt å få bukt med hundens bjeffing. Hun lastet opp sin ‘løsning’ til sosiale medier og ventet sannsynligvis en slags ros eller latter. Lite visste hun at hun var i ferd med å bli bombardert av sinne.

Hun syntes det var en kjempegod idé å teipe munnen hans fast. Naturligvis tenkte resten av verden noe annet.

Ikke før Brown hadde lastet opp sitt «triks» til Facebook, ble hun lammet av kritikk. Innlegget ble snart plukket opp av nettsteder som Inside Edition og The Epoch Times, som begge bidro til å sirkulere det til enda mer sjokkerte lesere.

Takket være sosiale medier ble politiet varslet og Brown raskt sporet opp.

Da Brown måtte foran en dommer, prøvde hun angivelig å si at bildet bare var en «vits», og at båndet ble fjernet umiddelbart etter bildet.

Dommeren beskrev det i stedet som et tilfelle av et bilde som snakker tusen ord. Han verdsatte heller ikke Browns «vits» i det minste.

Hun ble til slutt dømt til tolv måneders prøvetid i 2016. Trygt å si at hunden hennes ikke ble utsatt for mer skade.

Synes du Browns straff passet forbrytelsen? Gi oss beskjed i kommentarfeltet på Facebook.

I mellomtiden kan du dele denne artikkelen hvis du står imot forsømmelse og misbruk av dyr i alle former.