Politiet oppdager en gutt i parken med blodige sokker. De visste hva de måtte gjøre.

Barn elsker å ha det gøy og leke, noen ganger kan det til og med bli fullstendig galskap når man slipper barna løs. De er nemlig ikke alltid helt bevisst på alle farene rundt seg. Når de er i denne alderen, så er det heller ikke alle barn som kjenner at de får vondt når de faller eller skader seg.

Da politibetjent Bashful og sersjant Modest (navnene har blitt endret for å beskytte betjentenes identitet), fra Tukwila Police Department i Washington, var og patruljerte til fots i Cascade View Park den 14. juli, så virket det som det var en god stemning i parken. En gjeng unge gutter løp rundt og lekte, det skriver Tukwila-politiet på Facebook.

De la raskt merke til at ett av barna ikke hadde noen sko. Han løp rundt på bare sokkelesten. De så seg rundt etter hvor skoene hans kunne være, men fant ingen. Det var da de la merke til at den lille gutten hadde blodige føtter.

Han blødde på grunn av et stygt kutt på foten sin og sokkene hans var både skitne og blodige. Politibetjentene ba da gutten om å stoppe slik at de kunne undersøke føttene hans. Gutten forklarte at han ikke hadde noen sko som passet og at han derfor hadde bestemt seg for å leke med vennene sine med bare sokker på.

Da bestemte de to politibetjentene seg for å finne et par med sko til ham så fort som mulig. Sersjant Modest gikk for å finne noen sko, mens politibetjent Bashful ble værende med barna. Den lille gutten fikk seg et flott par med joggesko og sersjanten hadde også kjøpt med seg is til hele gjengen!

Dette var kanskje en liten gest, men det viser virkelig at politiet ikke bare er der for å komme med moralprekener og dele ut bøter. De er der for å beskytte, hjelpe og utdanne folk gjennom denne typen handlinger.

De to betjentene er også et fantastisk forbilde og har gått frem som et veldig godt eksempel for disse barna!