Eldre hund gråter av glede når hun ser sin beste venn komme tilbake fra hæren

Vi har sett utallige videoer av gjenforening mellom eiere og kjæledyr gjennom årene, men vi kan ikke slutte å bli overrasket over hvor fantastiske de er. Den emosjonelle gjenforeningen av Golden Retrieveren og hennes eier du nå skal få se, er intet unntak. Dette vil definitivt varme hjertet ditt og til og med få deg til å gråte. Ha lommetørklene klare, fordi dette er virkelig rørende.
buddy1
Buddy er en 13 år gammel Golden Retriever som gikk gjennom hele tiden sin på jorden sammen med sin beste venn Hannah Foraker. Men da Hannah fylte 21, vervet hun seg til hæren og dro til grunnleggende trening i Oklahoma.

Hannahs hjerte gjorde vondt da hun måtte si farvel til sin pelskledde venn og hesten Derby. Så da Hannah kom hjem til jul etter å ha vært borte på grunnleggende trening i tre måneder, kunne hun ikke vente med å se Buddy. Og Buddy klarte knapt å holde på gleden og spenningen da hun så Hannah igjen.


buddy hund
Hannah og Buddy har vært sammen siden Buddy var valp. Selv om Buddy er veldig gammel nå, har leddgikt og for det meste er døv, var det ingenting som hindret henne i å ta imot Hannah med den beste velkomst.

I det øyeblikket hun ser Hannah etter tre måneders avstand, begraver hun hodet i fanget hennes og begynner å gråte av lykke. Selvfølgelig ble Hannah veldig rørt og begynte å klappe sin elskede venn.


– Vi åpnet inngangsdøren og hun kom løpende ut og hilste på meg og familien min, men så måtte hun stoppe opp og sjekke dobbelt før hun kom tilbake til meg, sa Foraker.
buddy7
Buddy gir oss en påminnelse om hvor lojale hunder er. De glemmer aldri de de elsker, og de gir dem «ubetinget kjærlighet». Så vi må ta godt vare på våre beste venner fordi de er våre venner og familie.

Se den emosjonelle gjenforeningen av Buddy og hennes eier i videoen: