Hund skutt i fjeset for å være «for glad hele tiden» får et nytt liv.

Hunden var bare syv måneder gammel da den ble funnet bundet til et tre i Hellas.

Men heldigvis ender denne historien lykkelig.

hunden ice

Det var i 2018 at hunden ble funnet av turgåere i Hellas. Hunden hadde blitt skutt i ansiktet, og hans forrige eier fikk status som mistenkt. I følge Paw my gosh, hadde eieren gjort det fordi hunden var «for lykkelig» noen ganger, og dette var noe han irriterte seg over. Hvor sikker informasjonen er, og hva som skjedde i saken senere, er vi ikke sikre på.

Men med hunden Ice stod det virkelig dårlig til en stund. Som du ser på bildene hadde han et stort sår i ansiktet.

Det gikk infeksjon i de store sårene, og veterinærene ble tvunget til å utføre flere operasjoner. Hunden hadde englevakt og klarte seg på mirakuløst vis – takket være redningsmennene i organisasjonen Save A Greek Stray som tok ham med til veterinæren.

Så fin han ble:

I følge The Orphan Pet ble den vakre og tapre hunden Ice adoptert til Storbritannia i 2019.

En person som hevder å være hans nye eier har lagt igjen en melding under videoklippet på nettet. De skriver:

«Hallo alle sammen. Til alle som har fulgt Ices historie. Bare for å oppdatere deg, vi er hans stolte mamma og pappa. Ice går det veldig bra med, han elsker å leke med sin springer spaniel bror. Han elsker å tygge leker, godbiter og bein å gni på. Han legger på seg jevnlig og har mange treningsøkter på stranden og i parken. Han møter venner og andre hunder hver dag. Han er definitivt en skikkelig pappahund!!! Takk til alle for vennlige kommentarer. Med mye kjærlighet til alle og for det fantastiske arbeidet dyreredningsmennene i Hellas gjør.»