Forlatt valp funnet i koma gjør mirakuløs bedring takket være kjærlighetsfull støtte

Det var en iskald vinternatt. Et par var ute og gikk tur da de så en pappeske ved siden av veien nær en søppelcontainer ved nabolaget deres. De bestemte seg for å sjekke ut den mystiske boksen og fant raskt en valp som lå inni. Han så ut som om han var død, men det var han ikke.

Dette er Francis sin historie:

Da han ble funnet, var Francis kald, veldig stille og tilsynelatende død. Heldigvis la paret merke til at valpen så ut til å puste…


Francis ble brakt til det lokale dyrehjemmet, Community Animal Rescue & Adoption, Inc. (CARA), som er en dyreredningsenhet i Jackson, Mississippi som har en «anti-drepe-policy». Et besøk hos veterinæren bekreftet at valpen var i live, men fanget i et dypt koma.

Selv om han ikke responderte, gjorde folket ved CARA alt de kunne for å bringe ham tilbake til bedringens vei. Han ble holdt varm og komfortabel. Og på Valentinsdagen ble det holdt en fest til ære for ham.

Francis fikk mange besøkende… Store…

…såvel som små…

…ja, selv pelskledde!


Mange ga Francis valentinskort med lykkeønskninger og varme ord.

Med all denne kjærligheten rundt seg begynte Francis å legge merke til det… og snart ble øynene hans åpnet.

Da han våknet dro han hjem med noen av de fantastiske menneskene på CARA for å få 24-timers omsorg. Han trengte et ernæringsrør i to måneder, og han hadde problemer med å stå opp. Men han fikk fysioterapi fra et fantastisk menneske, og snart gikk han fra å åpne øynene og løfte hodet… til å stå alene.

…til å stå alene…

…til å gå…!


Her er en video av at valpe-Francis lærer å gå:

Grrrr!

Denne valpen var en fighter.

Litt feiringer…

…og moteshow…

…lek…

…hvile…


…og opptrening med personlig trener.


Se bare hvor langt vi har kommet:

Trodde du jeg kunne gjøre det?


Ser bedre ut enn noen gang!


Nå er Francis en livsglad «voksen-valp»…

…som får seg nye venner…

…og feirer sin første jul.


Eieren hans, Harriet Scott, sier: «Vi var heldige nok til å bli valgt til å adoptere denne spesielle hunden som hadde blitt en slik kjendis. Men for oss er han bare Francis, en søt, kjærlig hund med masse energi som elsker å løpe og leke ute, sove på sofaen og leve det livet vi håper alle hjemløse dyr kan finne. Vår familie ville ikke vært komplett uten ham; han har så mye kjærlighet til mennesker fordi det er kjærligheten til mennesker som reddet ham.»

Hvis du ble rørt av denne historien, sitt ikke stille! Donér tid eller penger til et lokalt dyreinternat, steriliser og kastrer kjæledyrene dine, og hold øye med pappesker som til å begynne med kan se tomme ut…

Du kan lese mer om arbeidet CARA gjør på deres hjemmeside og Facebook-side.

Vennligst DEL denne historien og inspirer andre til å hjelpe dyr i nød og til å bruke ett ekstra sekund på å sjekke ut bokser som kan virke tomme til å begynne med. Du vet aldri når det er en vakker valp i nærheten som trenger din hjelp.

Loading...