Denne løshunden fant en nyfødt baby på gaten. Det den gjorde sjokkerer en hel verden.

Flere dyr lever i en verden omgitt av grusomhet, med skruppelløse mennesker som har forlatt dem eller ønsker å kvitte seg med dem.

Men uansett hvor mye hat og misbruk de har opplevd fra mennesker tidligere, vil hunder alltid være lojale, beskytte oss fra farer og gjøre verden til et bedre sted med sin nestekjærlighet.

Denne historien viser hvor edle hunder er, og at uansett om de lever i et hjem eller på gaten, er hjertet og moralen deres alltid like stor. Dette utspilte seg i Omans gater, da en løshund var ute etter å finne mat, men fant noe sjokkerende og utrolig i stedet. Hunden fant et nyfødt barn, bare noen timer gammelt, med navlestrengen fortsatt festet.

baby-på-gaten1

Hunden plukket opp ungen som om den var en hundevalp, og tok den med til et hus i nærheten. Den la fra seg babyen ved inngangen og begynte å bjeffe så høyt den kunne. Da familien i huset la merke til den høylytte bjeffingen, ble de sjokkert over å oppdage den nyfødte ungen ved dørkarmen, og fraktet umiddelbart spedbarnet til sykehuset. Utrolig nok var det fortsatt i live.

baby-på-gaten2

Kilde.

Noen ganger kan hunder være mer humane enn mennesker. Foreldrene kastet ungen sin i søpla, men overlevde takket være en gatehund, som mest sannsynlig har blitt dårlig behandlet av mennesker tidligere. Kanskje den forsto at den stakkars babyen ikke var delaktig i ondskapen den sto ovenfor.