15-åring brannskadd etter ny internett-trend. Nå advarer foreldrene mot den livsfarlige leken.

Foreldrene advarer nå mot den nye leken som sprer seg via Youtube. “The Hot Water Challenge” er direkte livsfarlig – barn og ungdommer har omkommet på grunn av dette. Nå vil 15-åringen vise frem skadene sine for å advare andre.

«Pranks» har blitt veldig populært blant barn og ungdom. En prank står for “practical joke” som betyr omtrent det samme som en spøk, skøyerstrek eller spillopper på norsk. Å spøke med kompisene sine kan være morsomt, men dessverre har det blitt vanligere at man skal overgå hverandre med ulike pranks og da kan det bli farlig om det går for langt.

Den seneste internett-trenden i USA er ikke bare dum, den er også utrolig farlig. Det har kommet inn mange alvorlige rapporter om denne leken, som kalles for “The Hot Water Challenge”, og går ut på at man skal overraske en kompis gjennom å helle kokvarmt vann på ham. Dette er naturligvis livsfarlig, siden man kan få alvorlige brannskader.

Sprer seg på Youtube

På Youtube sirkulerer det flere klipp med denne leken, der man utfordrer hverandre om hvem som holder ut med å få kokvarmt vann over seg, alternativt skal man drikke det varme vannet. Det virker dessuten også som at “leken” har funnet veien ned i alder og barn vet ikke hvor alvorlige konsekvensene faktisk kan bli.

Flere dødsfall og alvorlige skader

I august 2017 ble en 8 år gammel pike fra Florida tvunget til å drikke kokende vann. Hun døde senere av skadene hun fikk. En 11 år gammel gutt ble fraktet til sykehuset etter at kompisene hans hadde helt kokende vann over ham da han lå og sov. En tenåring fikk store brannskader over hele ryggen sin etter samme “lek”.

15-åringen vil advare mot trenden

Nå har en 15 år gammel gutt publisert en video på Youtube der han vil vise brannskadene han fikk etter at kompisene hans helte kokende vann på ham da han sov. Guttens mamma forklarer at kompisene ikke forsto hvor varmt vannet faktisk var.

15-åringen klarte seg med “bare” noen brannskader, men det kunne ha gått veldig ille og han kunne ha dødd. Mammaen forteller at gutten nå har brutt kontaktet med kompisene som helte kokende vann på ham.

Denne leken er forferdelig og livsfarlig. Så la oss dele dette, slik at folk innser hvor utrolig dum og farlig denne leken er. Vi må få en slutt på denne trenden før den sprer seg videre!

Loading...