3-åring snek seg inn i 90-årings hage. Du vil ikke tro hva de gjorde. Jeg er super-rørt.

Det er et fantastisk bestevenn-par som henger sammen akkurat nå i Farmington, Minnesota. Mest sannsynlig kjører de sykkel eller traktor sammen, snakker om fisking eller leker i sin kjære tomathage.

På papiret virker de kanskje som vanlige lekekamerater, men Erling Kindem vil snart være 90 år og Emmet Rychner er bare 3.

Selv om Erling og Emmett har vært naboer i hele Emmetts liv, har ikke foreldrene hatt mye med Erling å gjøre, helt til Emmett kom på banen. Faktisk har foreldrene hans eid hjemmet i snart ti år, og ingenting mer enn høflighetsfraser ble utvekslet mellom de to familiene. Det vil si, helt til Emmett besluttet å ta en sniktitt inn i Erlings tomathage. Siden den skjebnesvangre dagen, har de to vært uatskillelige.

Men nå, akkurat som med hagen Erling steller, har disse to guttene skapte et vakkert vennskap. Dessverre vil dette fengslende paret splittes opp snart. Rychner-familien har besluttet å legge huset sitt på markedet på jakt etter et større hjem og Erlings barn har endelig overbevist ham om å flytte inn i en eldrebolig.

Selv om disse to vil snart skilles, forteller noe meg at dette vennskapet vil leve videre i hjertene til mange.

Del denne utrolige historien.