Denne modige badevakten glemte at kameraet rullet da han gjorde dette…

En skjebnesvanger dag på Bondi Beach i Australia, var en liten jente på vei rett inn i en rasende undervannsstrøm. Hun viftet hysterisk med armene og skrek om hjelp, bare få øyeblikk fra å gå under med hodet. Det var da den erfarne badevakten Terry tok saken i sine hender, hoppet på brettet sitt og padlet så fort han kunne for å rekke henne. Han dro den slitne lille kroppen ut av vannet og opp i sine trygge armer. Klippet du nå skal få se, får magen til å slå kollbøtte.

I et intervju i etterkant av hendelsen prøver den heroiske badevakten å holde tårene tilbake, da han beskriver den rystende hendelsen. Det gikk ikke bare innpå hans profesjonelle vesen, men vekket også til live vonde minner fra hans eget liv. Det har seg sånn at da Terry selv skulle til å bli far, ble barnet sittende fast i fødselskanalen under fødselen. Den lille babyen gikk bort på grunn av oksygenmangel. Det ubeskrivelige vonde tapet av sitt barn inspirerte Terry til å bli livvakt, så andre foreldre skulle slippe å miste sine små elskede.

Å se Terry sine tårefulle øyne er nok til å minne alle foreldre på hvor takknemlige de bør være for å ha et friskt og levende barn – og på alle menn og kvinner som tappert risikerer livene sine hver dag, for at andre skal få ha sitt i behold.

Se den hjerteskjærende redningsaksjonen under og husk å DEL den med dine venner! Terry er en superhelt!