En stuepike skal re opp sengen, idet hun finner DETTE godt innpakket i sengetøyet…

Det var en helt vanlig dag på jobben for denne stuepiken, da hun oppdager noe helt spesielt, godt gjemt sammenklemt i papir. Hun ble mildt sagt sjokkert! Josh og Kyle fra Give Back Films bestemte seg for å gjøre noe spesielt ut av dagen til en intetanende ansatt ved akkurat dette hotellet. Det hele begynte da hun først fikk jobben. Hotellets rengjøringssjef hadde besluttet seg for å gi henne en sjanse og det skulle han ikke få angre på: Han ble mektig imponert over dedikasjonen hennes. Hun gjorde enorme mengder arbeid og var dessuten en veldig organisert kvinne.

”Vi tenkte at hun skulle få en prøveperiode. Hun hadde ikke noen penger, bare et begrenset beløp kontanter. Så det fungerte best for oss alle. Men hun har virkelig gjort en god jobb her hos oss – en eksellent jobb,” sier sjefen.

Josh og Kyle tenkte at hun kunne ha bruk for litt skikkelig godt tips. De satte opp kameraer på hotellet fra forskjellige vinkler. Deretter plasserte de 500 dollar i kontanter mellom to ark, med et notat som fortalte henne at hun virkelig skulle nyte pengene. Bare se i videoen mens hun rydder opp i hotellrommet, før hun oppdager den store overraskelsen. Reaksjonen hennes er alt det du vil den skal være: Sjokk og takknemlighet!

Vennligst DEL denne hvis du tror at alle som gjør en god jobb kunne hatt bruk for en overraskelse som denne, en gang i blant!