Han skal bare ta pasienten til rommet. Det kameraet viser sprer seg som ild i tørt gress.

Da de ansatte på sykehuset fikk se hva kollegaen deres gjorde med pasientene, hadde de ikke noe annet valg enn å vise det for sjefen. Og bra var det!

Leser man litt i avisen og ser på nyhetene, får man lett inntrykk av at alt går rett vest i denne verden. Da er det godt at vi leser noe hyggelig noen ganger – som denne saken!

Sykehusarbeider Lindon Beckford er en mann med et stort hjerte – og en fantastisk stemme.

Å være innlagt på sykehus er sjelden spesielt hyggelig. På samme måte som man føler med de som er såpass syke at de må bli innlagt, så må man også huske på å hylle de fantastiske menneskene som jobber der til daglig, både dag og natt.

Sykehuspersonalet gjør virkelig helt heroiske innsatser, der de alltid skal behage andre – samme hvor lenge de har jobbet – og uansett hvordan de blir møtt.

I mange tilfeller hjelper de mennesker som er veldig deprimerte på grunn av situasjonen de er i. De er rett og slett helter som prøver å gi sårede, skadde og syke personer et smil på leppene hver dag – selv om det bare er for et lite øyeblikk.

En slik helt finner vi altså i Lindon Beckford. Han har jobbet på sykehuset i Boston i mer enn 31 år.

Mye av tiden hans brukes til å skysse pasienter fra rom til rom, og det er akkurat disse turene mellom operasjonssalen og pasientrommet som kan oppleves ekstra angstbetont og nervepirrende for enkelte.

Av den grunn bestemte han seg for å gjøre den småskumle rutinen til noe mer lystig og finurlig – og dermed kanskje litt mer avslappende, for de det gjelder.

Når han møter nye pasienter presenterer han seg alltid med:

“Jeg heter Lindon og jeg er sjåføren din.”

Deretter synger han en sang, mens han skysser pasientene gjennom sykehuset, med et strålende humør og en dose smittsom latter og smil på lur.

Resultatet har blitt en internettsensasjon – og at faktene hans har en positiv innvirkning på de som trenger det som mest, skjønner man lett når man ser videoen nedenfor.

Se videoen her og DEL med dine venner om du også ble rørt.

Loading...