Han skal bare ta pasienten til rommet. Det kameraet viser får kollegene til å sladre til sjefen.

Da de ansatte på sykehuset fikk se hva kollegaen deres gjorde med pasientene, hadde de ikke noe annet valg enn å vise det for sjefen. Og så bra at de gjorde det!

Å være innlagt på sykehus er sjelden spesielt hyggelig. På samme måte som man føler med de som er såpass syke at de må bli innlagt, så må man også huske på å hylle de fantastiske menneskene som jobber der til daglig, både dag og natt.

Sykehuspersonalet gjør virkelig helt heroiske innsatser, der de alltid skal behage andre – samme hvor lenge de har jobbet – og uansett hvordan de blir møtt.

I mange tilfeller hjelper de mennesker som er veldig deprimerte på grunn av situasjonen de er i og da får man også tenke på disse heltene som prøver å gi disse sårede personene et smil på leppene hver dag – selv om det bare er for et lite øyeblikk.

En av disse heltene er mannen i videoen nedenfor. Denne mannen heter Lindon Beckford og han har jobbet på sykehuset i Boston i mer enn 31 år.

Mye av tiden hans egner han til å skysse pasienter mellom operasjonsrommet og sengen og akkurat disse turene mellom operasjonssalen og sengen er som oftest veldig spennende og nervepirrende – så akkurat derfor bestemte han seg for å gjøre det hele litt annerledes – og kanskje til og med litt mer avslappende.

Når han møter nye pasienter presenterer han seg alltid med:

“Jeg heter Lindon og jeg er sjåføren din.”

Deretter synger han en sang, mens han følger dem gjennom sykehuset – og resultatet har blitt en internettsensasjon!

Se det selv i videoen nedenfor og del artikkelen om du også synes at disse hverdagsheltene fortjener å hylles!

Likte du dette, lik Viral'o'Mania på Facebook:

Loading...