Daniel har ingen date til skoleballet. Da dukker en fremmed opp og rører mamma til tårer.

Å gjøre andre mennesker glade er en av de fineste og mest tilfredsstillende tingene man kan gjøre. Da denne jenta overrasket 17-åringen Daniel som har Downs syndrom med et spesielt spørsmål, kunne ikke hans mor holde tårene tilbake. Og dette skulle bare være begynnelsen på lykken de hadde i vente…

17 år gamle Daniel har Downs syndrom, og han hadde ingen å dra på skoleballet med. Han følte seg utenfor pga. sin diagnose, og fryktet han måtte gå dit alene.

Men til hans store glede var det én jente som hadde et stort hjerte. Kylie, som er like gammel som Daniel, spurte han om han ville være hennes date til skoleballet.

date1

Daniel takket umiddelbart ja til tilbudet. Men lykken stoppet ikke der. Den lokale TV-stasjonen Fox5 hadde nemlig hørt om saken og bestemte seg for å gjøre litt ekstra ut av det hele. De ordnet en limousin til anledningen og en rød løper. Da klarte ikke 17 åringen eller moren å holde tilbake tårene.

– «Dette handler ikke om at Daniel har et handicap, sier moren. Det handler om at Kylie ikke har noe handicap. Det er det som varmer en mors hjerte.»

date2

Som om ikke det var nok: TV-stasjonen ga Kylie en ny bil til odel og eie. Daniel har alltid drømt om å få gå på college, så de ga ham et stipend på 120.000 kroner.

– «Folk setter mange grenser for Daniel, men han kan få til hva som helst. Denne sjansen vi har fått nå er helt utrolig,» sier moren med tårer i øynene.

date3

Tenk hva en sånn liten gest kan gjøre for en hel familie! Daniel virker som en fantastisk gutt, som nå for muligheten til å virkeliggjøre sine drømmer. En situasjon som begynte og kunne endt så leit, ble her snudd på hodet – til en av de lykkeligste sakene noensinne. All ære til Fox5 for det!

DEL gjerne artikkelen med dine venner og la oss hylle Daniel og Kylie for deres fantastiske vennskap.

Loading...