Savnet hund gjenkjenner veterinærkontoret sitt og venter der på hjelp for å komme hjem

En valp i Thailand havnet i en skummel situasjon da han gikk seg bort fra familien sin. Men heldigvis for ham var han på en eller annen måte i stand til å finne veien til det ene stedet som kunne hjelpe ham med å komme hjem: Hans lokale veterinærkontor.

Selv om han ikke kunne finne tilbake til huset sitt, var veterinærkontoret det nest beste alternativet der ute. Under reisen for å komme hjem klarte den modige lille valpen på en eller annen måte å finne Putahracsa veterinærklinikk. Dette var det samme stedet hvor han hadde mottatt vaksinene sine bare måneder tidligere.

Den smarte valpen satt faktisk på døren og ventet til ansatte inne la merke til ham. Så snart han ble oppdaget, kjente de ansatte umiddelbart igjen den lille kjøteren som en av klinikkens egne pasienter. De tok ham med inn og ringte familien hans og ga beskjed om at han var funnet.

Heldigvis ble valpen og hans bekymrede eiere gjenforent, og alt var i orden med verden igjen. Som klinikken la ut på Facebook om hendelsen, «Eieren er glad. Hunden er glad.»

Og vi er så glade for at denne historien hadde en lykkelig slutt!