Zach Galifianakis er en KJERNEKAR. Se hva han gjorde for denne gamle, hjemløse damen.

Det kan være lett å tro at når noen slår gjennom i Hollywood og blir rike og suksessfulle, så blir de blærete og tenker bare på seg selv. Dette er faktisk svært sjeldent tilfelle. Et godt eksempel på at det motsatte er sant, er Zach Galifianakis.

Dette er historien om en strevende komiker som nådde stor suksess og aldri glemte hvor han kom fra. Du kjenner sikkert Zach Galifianakis fra The Hangover-filmene. Les hva han nylig gjorde for en hjemløs kvinne under – det er virkelig fantastisk.

Dette er Mimi Haist. En 88 år gammel kvinne som pleide å jobbe frivillig i LA-vaskeriet hun er avbildet i nedenfor. Hun levde av tips fra vaskeriet.
zach1
Dette er Zach Galifianakis. Han var en av de som benyttet vaskeriet der Mimi arbeidet, og ga henne tips. Han møtte og ble venn med henne i 1994 da han fortsatt prøvde å etablere seg som komiker. Med suksessen til The Hangover, endret Zachs liv seg drastisk, og han mistet kontakten med Mimi. Inntil for tre år siden, da han fikk vite at hun var blitt hjemløs.
zach2
Etter å ha hørt om Mimis skjebne, fant Zach Galifianakis henne en ettroms-leilighet som han betaler leie for. Han introduserte henne for Renée Zellweger, som innredet leiligheten hennes og kjøper dagligvarer for henne. Her er hun klar for en stor kveld.
zach3
Zach har tatt Mimi til de to siste Hangover-premierene samt premieren på hans film The Campaign. Hun sier hun ofte blir tatt for å være Zachs «kjæreste».
zach4