Hund funnet med flaskepost-beskjed på lapp festet i halsbåndet – får et helt nytt liv.

En blanding av bl.a. tysk schäfer ved navn Roadie vandret rundt i gatene i Franklin, Indiana, usikker på hvor den skulle dra.

«Vær så snill, hvis du finner meg, gi meg et godt hjem og kjærlighet!» ❤️️

Hun fant ikke veien hjem, så hun satte seg under et tre og ventet på hjelp. En snill forbipasserende oppdaget hunden og la merke til en melding i en flaske festet til halsbåndet hennes.

hund lapp1

De kontaktet Michael Delp, direktør for Johnson County Animal Control, som straks skyndte seg for å hente henne og bringe henne tilbake til ly. Notatet festet til kragen til Roadie forklarte at hun en gang hadde vært godt elsket av familien hennes, men etter at faren hennes mistet jobben og huset på grunn av COVID-19, lot han henne gå.

Heldigvis hadde Roadie en perfekt helse – lykkelig, leken og full av energi – men hun trengte fortsatt et hjem.
hund lapp2

«Da jeg leste notatet, følte jeg to følelser: Den ene, hvis den er legitim, går mitt hjerte ut til den personen,» sa Delp. «Hvis det ikke var legitimt, følte jeg sinne for at noen skulle produsere en unnskyldning for å forlate hunden sin, som var designet for å fremkalle sympati.»

«Som det viser seg, fra etterforskningen vår, var notatet helt legitimt,» sa Delp. «Vi var i stand til å fastslå hvem eieren var og få den personen den hjelpen som sårt trengtes.»
hund lapp3

Jeremy Pell skummet de lokale nyhetene lørdag da han kom over historien om Roadies hjerteskjærende forlatelse. Som sjef for White River Township Fire Department og reservelensmann, hadde han lett etter en hund å trene i leting og redning i flere måneder, og Roadie virket perfekt.

«Jeg slo på nyhetene og så et innslag om Roadie,» sa Pell. «Jeg så rasen og historien og det faktum at hun bokstavelig talt er i hagen min.»

Pell gikk ned til tilfluktsstedet for å evaluere Roadie, og hun besto alle testene sine med glans og fikk seg et nytt liv, karriere og familie.
hund lapp4

Roadie går nå inn på kontoret med faren hver dag for å jobbe med sine sosiale ferdigheter og lydighetstrening. Hun har en seng ved siden av pulten hans, og følger ham rundt, hilser på folk og spiller sporadisk ballspill.

Hun er fortsatt i begynnelsen av treningen, men faren hennes er håpfull om at de en dag vil kunne jobbe side om side for å hjelpe samfunnet.

«Hun er knyttet til meg,» sa Pell. «Hun ser til meg for veiledning og aksept, og hun prøver å gjøre jobben sin. Hun mener at hun skal bjeffe på folk hun ikke kjenner, men når jeg forteller henne at det er OK … Feg får disse sjelfulle, omsorgsfulle øynene, og det er nesten som om hun beklager. Hun vil sitte vakkert, se meg i øynene, legge ned ørene og sakte løfte labben opp for å berøre meg.»
hund lapp5

Roadies familie har gitt henne et nytt navn for å matche hennes nye start – Rosie Grace.

«Alle hundene våre har mellomnavn, så hun er Rosie Grace,» sa Pell, «fordi det er av Guds nåde at hun ble funnet og fikk en ny karriere, og vi håper å ta henne fra reddet til redningsheltinne.»

DEL Roadie Rosie Grace sin vellykkede redningshistorie og nye liv med dine venner på Facebook. ❤️️