En hund oppsøker naboens vindu hver dag. Årsaken vil varme hjertet ditt!

Winnie er en vennlig puddelblanding som traff sin nye nabohund, Chips, gjennom vinduet til sistnevnte.

Winnie ble såpass nysgjerrig på den kjekke mannebisken som stirret så pirrende, så maskulint ut av det vinduet, at hun umiddelbart løp dit for å hilse på ham. De to skulle raskt vise seg å bli mer enn venner.

Winnie er en så vennlig hund, og hun elsker å få seg nye venner. Så da familien hennes flyttet inn i et nytt leilighetskompleks var hun raskt ute med å utforske sitt nye nærområde. Raskt fikk hun øye på en hund som satt i et nabovindu og stirret… og like raskt ble hun helt fascinert. Det tok ikke lange tiden før de to turtelvofsene var å anse som fullverdige «kjærhunder».

Winnies mamma, Madden, delte en søt (og viral) TikTok-video som forklarer mer om hvordan Winnie møtte Chips:

@wins.world I think my dog just fell in love #valentinesday @SmithsChipsAUS #doglife #dogsoftiktok #doglover #love #dog ♬ the winner takes it all – november ultra

De utvekslet valentine-gaver og avtalte å lekes senere. Til tross for litt nervøsitet i begynnelsen, koste de seg sammen og drakk til og med noen «Puppuccinos» i parken.

Her kan du se de to turtelvofsene gå på date:

@wins.world Part 2: Chips and Winnie’s first date #doglife #dogsoftiktok #doglover #dog ♬ Just The Two of Us – Kauai45 & Sweet Cocoa

Det nybakte hundeparet klaffet såpass godt at vi tror nok at disse to «kjærlighetsvalpene» vil ha en date nummer 2 i veldig nær fremtid.