Autistisk gutt holdes fast og filmes – så drar tenåringene ned buksene og underbuksene hans.

Mobbing kan ha alvorlige konsekvenser og få offeret til å føle seg dårlig resten av livet. Mobbing tar ens selvtillit og bytter den ut med angst, komplekser og dårlige følelser. De fleste forstår ikke hvor ødeleggende mobbing egentlig kan være, og derfor er det ekstremt viktig at alle som ser det skje, prøver å stoppe det.

I tillegg er det vanligvis barn med nedsatt funksjonsevne og diagnoser som kommer dårlig ut av det.

Det var i løpet av denne helgen at en autistisk gutt fikk trukket ned buksene og undertøyet av fire andre tenåringer, melder Daily Voice.

Bildet er et illustrasjonsbilde (Shutterstock).

Dette skjedde i Fair Lawn, New Jersey. Disse tenåringene filmet hele opptrinnet og lastet det opp på medieforumet TikTok hvor det fikk mye oppmerksomhet med en gang.

Videoen er fjernet nå, men ifølge flere medier kunne du se gutten med autisme gråte da de holdt på ham og begynte å ta av ham buksene og underbuksene.

Alderen til de mistenkte er 19, 16, 13 og 10 år. Ifølge rapporter var det 10-åringen som dro ned guttenes bukser og underbukser, mens 13-åringen holdt ham slik at han ikke kunne komme seg ut derfra. De to andre filmet alt leende.

Takket være mobbernes tabbe ble det lett for politiet å identifisere de som var skyldige i videoen. Ansiktene deres var synlige. De blir beskyldt for brudd på personvern, intrigitet og trakassering.

På Twitter har folk blitt utrolig sinte, og mange krever at straffen for denne typen forbrytelser økes.

Mobbing er et hensynsløst og forferdelig fenomen som Viral’o’Mania tar sterk avstand fra. Del om du holder med oss.

Loading...