Veteranen prøver å kjøpe tilbake hundene sine fra krisesenteret. Responsen hans sprer seg nå VIRALT.

Dette er en helt utrolig historie jeg ikke kom meg gjennom uten å gråte som et barn. Her får vi møte en eldre veteran fra Delaware, som i september 2015 fikk et hjerteinfarkt. Et lengre sykehusopphold var helt nødvendig og i dette tilfelle hadde han ikke mulighet til å ta seg av sine to elskede hunder, Bailey og Blaze.

First State Animal Center og SPCA, et krisesenter for hunder lokalisert inne i en PetSmart-butikk, sa seg frivillig til å ta vare på Bailey og Blaze for eieren (hvis navn ikke er offentliggjort), til han ble utskrevet fra sykehus og kommet tilbake til hektene. Men ukene gikk og mannen var fremdeles for syk til å ta vare på hundebarna sine – derfor ble valpene satt opp til adopsjon. Men skjebnen hadde sine egne planer, som den ofte har. Da eieren ble utskrevet fra sykehuset, pustet han til sin store glede lettet ut; Bailey og Blaze var fremdeles på senteret!

Mannen tok avgårde til krisesenteret med lette steg og alle intensjoner om å få hundene sine med seg hjem – men han trengte noen dager på å skrape sammen nok penger til adopsjonsavgiftene (nærmere 2000 kroner) som var nødvendige for å gjøre det.

Han kom tilbake noen dager senere, som planlagt. Men lite visste han om den store overraskelsen som ventet han – og nå sprer klippet seg viralt! Ble ned, så får du se hva som skjer…

Da en veteran ble utskrevet fra sykehuset etter et hjerteinfarkt, oppsøkte han krisesenteret for å besøke sine to elskede hunder. Det hadde gått for mye tid uten at han hadde vært i stand til å ta seg av dem, så senteret måtte sette opp Bailey og Blaze for adopsjon.
veteran1

Mannen var desperat etter å samle inn adopsjonspenger – disse hundene var som barn for han, men han hadde lite tid. Bailey og Blaze er unge, hengivne og lekne hunder og det var bare et tidsspørsmål før det kom en ny familie for å adoptere dem. I mellomtiden gikk veteranen for å besøke dem.
veteran2

…og da han kom fikk han beskjed av en PetSmart-ansatt at Bailey og Blaze var klare for å dra hjem – med veteranen! Ingen penger – ingen forpliktelser.
veteran3

Det viste seg å være en kvinnelig PetSmart-ansatt som hadde blitt så rørt av å se mannen gjenforenes med de gode hundene sine, at hun gjorde en utrolig dyd. Natten før mannen kom tilbake til krisesenteret for andre gang, hadde de frivillige arbeiderene samlet inn penger fra egen lomme, for å betale for adopsjonen av hundene. Samt mat, godbiter, leker og mye annet hundeutstyr.

Veteranen ble helt målløs…

veteran4

Godheten fortsetter i strie strømmer og fremmede mennesker fra hele landet er med på å gi den fattige veteranen støtte til alt fra mat til bensin.

Ikke bare har han fått familien sin tilbake, men hans tro på menneskeheten har blitt totalt gjenopprettet.

I videoen nedenfor kan du se mannens reaksjon da han får de utrolige nyhetene… Sørg for å dele denne hjertevarmende historien med dine venner.