Geitekilling forsteinet etter å bli dekt i herdet tjære – gruppeinnsatsen for å redde henne er heroisk.

Lille Suri er en geiteunge som var dekket fra topp til tå i herdet tjære. Gruppeinnsatsen som ble nedlagt for å redde henne, er sensasjonell.

«Noen ganger er det ikke medisin som gjør susen. Det er timer med arbeid og en god dose flaks, blandet med kjærlighet», skriver Animal Aid Unlimited.

Suri hadde blitt forlatt av sin grusomme eier, etterlatt for å dø. Heldigvis fant noen henne og brakte henne til et redningsmottak i India for å redde livet hennes. Den lille geiten var overopphetet og dehydrert og nesten bevisstløs da hun først ankom. Det beskrives at det som krevdes for å redde henne «var 10 kjærlige hender som jobbet i timevis».

Tjære dekket hver centimeter av Suris kropp. Bena hennes var sammenklistret og halen satt fast i lårene. Det eneste hun kunne bevege var øynene og, heldigvis, munnen, slik at de kunne gi henne væske.

De klarte å myke opp den giftige tjæren ved å bruke vegetabilsk olje og såpe for å smelte den av. Men for Suri tok det tre dager med intens rengjøring før hun ble kvitt det klissete, svarte stoffet!

«Da Suri endelig ble frigjort fra tjærens grep, hoppet hun nesten av glede. Og det gjorde vi også», skriver de. Se Suris redning i den hjertevarmende videoen nedenfor:


Heldigvis har Suri et nytt hjem i et dyrereservat hvor hun kan leve ut sine dager uten bekymringer.