Hunden er trist fordi bestevennen hans, kua, ble solgt. Men her kan du se den fantastiske gjenforeningen.

Valpen Rookie og den store, brune kua var bestevenner. Faktisk var hun som en mor for ham. Så da kua ble solgt, var stakkars Rookie helt ifra seg.

Kua hadde vært en del av Rookies verden siden han ble født. Hun slikket og koste med Rookie helt fra starten av. De spiste og drakk sammen, sov side om side og flittig sov Rookie på ryggen til kua.

Men eierne hadde ikke råd til å ha to kuer lenger, så det endte med at Rookies beste venn og «mor» måtte selges. Den vanligvis så glade og energiske valpen, mistet plutselig matlysten og all energi. Den lille valpen trasket hvileløst rundt i båsen til kua, ulte og bjeffet, helt ute av seg.

Så, en dag, hørte Rookie noe høylytt rauting utenifra. Rookie løp nedover gata, med eierne hakk i hæl, som ropte på ham, men han var ikke til å stoppe. Til slutt stoppet han ved en stall langt nede i gata, hvor han endelig møtte sin beste venn igjen.

Se den herlige gjenforeningen i videoen her:

I dag koser Rookie og kua seg sammen hver dag, akkurat som i gamledager. Og Rookie er både glad og lykkelig over å få være sammen med «mammaen» sin igjen.

Del ved å klikke nedenfor!