Denne 90 år gamle damens ektemann døde for 18 år siden. Det hun har gjort siden den gang er EPISK.

Da hennes ektemann døde for 18 år siden, innså den da 72 år gamle Mary Lou Mahaney at hun var helt alene med masse tid til overs. Hun hadde alltid ønsket å reise, men mannen hennes var aldri så hypp på idéen. «Men etter hans bortgang, bestemte jeg meg for at jeg måtte se verden», forteller Mahaney.

mahaney1

Og å se verden, gjorde hun. Med stil. I dag, i en alder av 90, har hun besøkt samtlige kontinenter og over 100 land. Hun har også hatt noen eventyrlige opplevelser underveis. Og hun har ingen planer om å gi seg i nær fremtid.

«Jeg har kjørt ATV i Afrikas jungler, aket i New Zealand, reist i varm luftballong i Australia, klatret i Tiger’s Nest i Bhutan, paraseilet i Hellas og ridd på hester uten sal i Argentina.», skrev hun i en mail til BuzzFeed. Reiser inspirerer henne, sier hun. «Jeg våkner opp hver morgen og elsker livet til det fulle.»

Disker opp med litt grillmat i Argentina 2012.
mahaney2
I ferd med å danse litt folkedans med de lokale i Panama 2011.
mahaney3
Løvene kan ense hennes kulhet. I Botswana 2010.
mahaney4
De brukte for lang tid på å hente et glass og Mary Lou var tørst. I Tyskland 2014.
mahaney5
Kjører ATV i Namibia 2010.
mahaney6

Bilder: Mary Lou Mahaney, via BuzzFeed.

Så hva blir neste reiserute? Mary Lou planlegger et cruise til Karibien hvor hun ønsker å prøve ut ziplining. Etter det står Burma for tur. Deretter? Vel… Alt og overalt er mulig for Mary Lou Mahaney.