Hun falt gjennom isen med sin blinde hest, men følg med på hva en lojal ulvehund gjør da.

Jeg har hørt mange fantastiske historier om dyr som kommer til unnsetning for å redde mennesker, men denne historien er enda mer bemerkelsesverdig fordi det var en ulvehund som reddet en kvinne og en blind hest.

Lisa og Calvin oppdrar hester på gården deres i Ohio. De har et menasjeri av dyr, inkludert hennes lojale hund Biyou, som har litt ulv i seg. En vinter var Lisa begrenset til å oppholde seg i hjemmet etter en ryggoperasjon. Hestene kom hjem fra beite, da hun la merke til at noe ikke var helt rett. Lisa kunne ikke se Cass, en blind hoppe som hun har hatt siden hun var føll, og visste at noe var galt. Den gamle hesten hadde rømt og vandret avsted, og satt seg fast i bunnen av en kløft etter å ha prøvd å krysse en frossen bekk og falt gjennom isen.

Til tross for synkende temperaturer og langvarige smerter etter ryggoperasjonen, gikk Lisa ut for å lete etter Cass. Hun hadde nesten gitt opp da hun ropte til hoppa og hesten knegget tilbake. Hun gikk ned i kløfta til hesten, og tenkte at hvis hun bare kunne få et godt grep i Cass, så kunne hun føre henne i sikkerhet. Det var da hun falt gjennom isen akkurat som Cass gjorde. Begge var nå i ekstrem fare, nedsenket i iskaldt vann. Lisas hjerte sank da hun skjønte at ingen noensinne ville finne henne der. Hun trodde at hun var ferdig, og gikk nærmere Cass. Hun tenkte at hvis hennes siste time var kommet, ville hun i det minste gå sammen med hesten sin.

Det var da hennes lojale ulvehund, Biyou, fornemmet at noe var galt og gikk på søk etter Lisa… Hva som skjedde etterpå er rett og slett fantastisk. Se denne videoen for resten av denne utrolige historien: