Mann med uhelbredelig kreft går inn i en forlatt kirke, bare for å finne et sant mirakel…

En mann med fra Minnesota med uhelbredelig kreft trengte desperat et mirakel, og fant det i et av de mest usannsynlige steder.

I en alder av 57 år ble Greg Thomas diagnostisert med uhelbredelig kreft i hode og hals, og gitt bare noen få måneder igjen å leve. Legene hans ba familien om å begynne å planlegge begravelsen hans. Selv om han ble svakere, taklet han stresset ved å gå turer med sin lojale hund. På en skjebnesvanger dag tok han en annen vei enn normalt, noe som førte ham til en gammel, forlatt kirke.

Mens han satt på trappen til kirken, falt han et par tårer og ba om et mirakel. Mens han så på kirken, som var forfallen og virkelig trengte reparasjon, følte Thomas plutselig et behov for å ta seg av kirken, og fikk godkjenning fra det historiske samfunnet for å begynne å reparere den. Litt etter litt restaurerte han kirken og ga utsiden et nytt strøk med maling.

Nå, noen år senere, er kreften hans i remisjon. Thomas planlegger å fortsette sitt arbeid med kirken, gå videre til taket og etter hvert interiøret.

Religiøs eller ikke, kan vi alle være enige i at dette er en vakker og rørende historie om kraften av å ha noe å tro på, og at mirakler kan skje. Del den med dine venner og familie på Facebook.