Dette paret kunne ikke bestemme seg for hvor de ville gifte seg, så de gjorde DETTE istedenfor. Og jeg elsker det.

I 2011 besluttet Alex Pelling og Lisa Gant fra England for å knytte bånd og gifte seg. Men bryllupsplanlegging bringer opp mange spørsmål. Det største av disse er plasseringen. Hvor er det beste stedet i verden for å gifte seg?

Fast bestemt på å finne et svar på det spørsmålet, bestemte Alex og Lisa seg for å pakke sammen sakene sine og dra på et eventyr for livet ved å utveksle løfter på de mest uvanlige og unike bryllupsplassene de kunne finne. Før de dro ut på dette søket etter bryllupslykke, solgte de Alex’ motorverksted sammen med en rekke av eiendelene sine.

Til nå har de reist i deres 27 år gamle campingvogn kalt Peggy til mer enn 50 land og utvekslet løfter i et 60-talls ulike steder, og omfavnet kulturen og de lokale tradisjonene i hvert sted de har besøkt.

Her er 23 bilder fra deres bryllupsseremonier:

Litauen
gift1
Guatemala
gift2
Ungarn
gift3
Costa Rica
gift4
England
gift5
Mexico
gift6
Belize
gift7
Spania
gift8
Honduras
gift9
Chile
gift10
El Salvador
gift11
Nicaragua
gift12
Colombia
gift13
Panama
gift14
Ecuador
gift15
Peru
gift16
Brasil
gift17
Quebec, Canada
gift18
Nanaimo, Canada
gift19
Banff, Canada
gift20
Hawaii, USA
gift21
Las Vegas, USA
gift22
Hollywood, USA
gift23

I Alex og Lisas romantiske søken etter å finne den perfekte bryllupsplasseringen, har de fått følge av Zulu-høvdinger, pastorer, prester, sjamaner, rabbinere og selv en Voodoo-prest. For ikke å nevne en hær av bryllupsfotografer og bryllupsfagfolk som alle har donert sin tid og kompetanse til denne unike oppdagelsesreisen.

Kilde: thirtyweddings.com, 2people1life.com.