Alle snur seg og irriterer seg over skrikende unge. Men flyvertinnens håndtering? Perfekt!

Dette er en historie som først dukket opp på nettstedet Love What Matters. Innlegg og bilder er innsendt av Karee Blunt. Hendelsene beskrevet fant sted før COVID-19-pandemien.

For to år siden fløy mannen min, Rodney, og jeg hjem fra Kina med vår nye datter, Bella, da en flyvertinne snek seg innpå oss før vi hadde rukket å finne setene våre. Hun fikk oss til å kalle henne «bestemor Jackie» før vi i hadde lagt fra oss veskene våre.

Vi hadde ikke hatt Bella hos oss i to uker engang, og hun var så modig. Da hun nesten var 5 år gammel, hadde hele verden hennes endret seg fullstendig da vi adopterte henne. Uansett hvor gammel du er, kan det være skremmende.

jackie11

Foto: Karee Blunt

Vi snakker ikke mandarin. Bella snakket ikke engelsk, men bestemor Jackie snakker begge deler. Hun dukket beleilig opp når vi trengte hjelp, og forklarte ting som «Dette er et sikkerhetsbelte» (Bella hadde aldri sett et) og «Du MÅ bli i ditt eget sete med sikkerhetsbeltet på.» Mye lettere sagt enn gjort. Hun tok med masse ekstra snacks og ble værende for å hjelpe til med å underholde Bella når hun hadde ledig tid.

jackie2

Foto: Katee Blunt

Omtrent halvveis i flyturen trigget noe den modige jenta vår, og hun fikk et panikkanfall som ikke lignet noe vi hadde sett før. Hun skrek og gråt i hele 45 minutter. Ukontrollerbar, skrekkslagen i øynene, all usikkerheten fra de siste to ukene kom ut i det øyeblikket.

Folk mange rader foran reiste seg opp for å snu seg og se hva som var galt med den skrikende ungen bak. Andre adoptivfamilier på flyet sendte leker og snacks fra andre siden av flyet for å prøve å berolige henne. Folk bak oss sa ting til henne på mandarin vi ikke kunne forstå, men som tydeligvis ikke hjalp. Hun gråt. Jeg gråt. Det var forferdelig.

Sidenotat: Dette er vårt sjette barn og fjerde adopsjon. Det er et traumatisert, knust barn som ikke kan beroliges, noe som vil knuse enhvers sjel, uansett hvor erfaren du er.

jackie31

Foto: Katee Blunt

Bestemor Jackie kom innom flere ganger og ble hos oss så mye hun kunne, men Bella gråt så voldsomt at det ikke var noe noen kunne gjøre for å hjelpe. Men til slutt vant bestemor Jackies søte, beroligende stemme henne og Bella lot seg holde av henne flere ganger. Hun tilbød seg å gåmed  Bella rundt på flyet for å distrahere henne så lenge hun kunne, men Bella ville ikke forlate vårt syn. Jeg ville ikke at hun skulle forlate synet mitt heller… selv om jeg var et utslitt kaos!

Vi utvekslet kontaktinformasjon og har holdt kontakten av og på. Jackie og to av hennes vakre venner kom for å se oss i august, og vi hadde en så fantastisk kveld sammen! Selvfølgelig var Bella stjernen i showet, men vi elsket absolutt disse tre damene.

jackie41

Foto: Katee Blunt

Under middagen inviterte Bella dem til å komme på bursdagen hennes i september. Hun inviterte stort sett alle. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å ha en fest med mindre det bare var et par små jenter, og jeg trodde virkelig ikke de ville bli med oss ​​på den festen, så jeg tenkte ikke noe på det.

jackie51

Foto: Katee Blunt

Se for deg overraskelsen vår da bestemor Jackie ringte for å si at hun ikke bare fløy opp til Bellas bursdag, men hun og Ping (en av de andre damene som kom forrige gang) skulle ta med alle tingene for å lage hjemmelagde dumplings (asiatiske melboller, red. anm.) slik at Bella kunne ha ekte kinesisk mat til bursdagen sin! En av våre andre døtre er også fra Kina og Ping er fra samme provins, så hun sørget for at Sophia lærte å lage autentiske dumplings som Xi’an er så kjent for.

jackie6

Foto: Katee Blunt

De lagde tre typer dumplings med jentene (inkludert glutenfrie versjoner, siden Bella er glutenintolerant) og hadde også med seg hjemmelagde nudler og litt fantastisk ris pakket inn i bambuspapir. Det var en fest og vi nøt hvert minutt av det!

jackie71

Foto: Katee Blunt

jackie81

Foto: Katee Blunt

Vi hadde en fantastisk dag sammen, men minnene om disse to vakre damene som kom inn i hjemmet vårt for å dele en del av sin kinesiske kultur med døtrene våre, er et minne som alltid vil være så spesielt for meg. Jeg kan virkelig ikke takke dem nok! De er snille og smarte og rause og så gøy å få på besøk!

jackie91

Foto: Katee Blunt

Vi føler at vi har fått nye venner for livet. Alt fordi bestemor Jackie var på flyet og visste at vi trengte en akkurat som henne den dagen. Jeg mener at hun fortjener all kjærlighet for å være slikt et kjærlig og omtenksomt menneske, som strekker seg så langt og mer til for å «bare gjøre jobben sin». Tusen takk, bestemor Jackie. Sender deg all kjærlighet!