Frekk kvinne på kafé kaller ham en «skitten biker» – responsen hans er helt perfekt.

Motorsyklisten og pappaen Luc Perreault testkjørte morens nye motorsykkel da de svingte inn på en restaurant for å ta en pause. Han parkerte sykkelen idet en liten jente kom bort og sa «Hei!». Luc hilste tilbake. Da kom moren bort, og sa til datteren sin «Vi snakker ikke med skitne motorsyklister», og dro jenta med seg.

Luc ble selvfølgelig irritert og oppgitt over hendelsen, og skrev et innlegg på Facebook. Det innlegget har siden gått sin seiersgang på nettet! En tankevekker som virkelig setter kvinnen på plass, og minner om at man skal ikke skue hunden på hårene. Les det selv, så forstår du hvorfor.

«Til familien i den røde SUVen.

Ja, jeg er en svær kar på 130 kg med motorsykkel, og er full av tatoveringer. Jeg drikker øl, jeg banner og ser ut som om jeg kunne gjort fæle ting om du stirrer feil på meg.

Det du ikke vet er at jeg har vært lykkelig gift i elleve år, og barna mine elsker meg. Jeg har universitetsutdannelse, moren min er stolt av meg og forteller alle hvor heldig hun er som har en slik fantastisk sønn, nevøene og niesene mine er alltid glade for å se meg.

Da datteren min brakk armen sin så gråt jeg mer enn det hun gjorde selv. Jeg leser bøker, jeg hjelper mennesker og jeg gråt til og med av filmen Armageddon.

Så neste gang jeg smiler og sier hei til den lille jenta di og du forteller henne: «Nei, nei kjære, vi snakker ikke til skitne ‘bikere’», husk det at selv om du sårer følelsene mine så vil ‘denne skitne bikeren’ være den første som løper inn i det brennende huset ditt for å redde gullfisken til datteren din så hun ikke skal bli lei seg.»

Kilde.

Vi håper virkelig at innlegget hans spredde seg helt til moren til den lille jenta, så hun fikk lest det selv, og fikk seg en tankevekker. Man skal virkelig aldri dømme boken etter omslaget.

Glem ikke å dele innlegget med dine venner, så de også får lese Luc sitt perfekte svar!