Moren forventer at sønnen skal dø når han blir født. Når han overlever, se nøye på håret hans…

Dustin og Sierra Yoder var sikker på at babyen deres, Bentley, ville dø så snart han ble født. Sykepleierne brydde seg ikke med å rense den nyfødte, veie ham eller å fjerne væsken fra halsen. Sierra og Dustin kjøpte ikke babyutstyr, bare den lille drakten han ville bli begravet i. Bentley ble født med en fatal fødselsfeil som førte til at hjernen hans ville stikke utenfor et hull i skallen hans. Det var bare én ting: Bentley overlevde mirakuløst.

Legene var ikke optimistiske – de forventet ikke at han ville leve i mange timer og fortalte paret at det var ikke mye de kunne gjøre, annet enn å passe på at han hadde det komfortabelt før han døde. Men den lille fighteren holdt det gående, måned etter måned. Legene insisterte på at Bentley ikke var «forenlig med liv», men Sierra hadde håpet.

Paret oppdaget Dr. John Meara ved Boston Children Hospital. Dr. Meara fortalte dem hva andre leger ikke kunne: Bentley hadde et håp. Dr. Meara skrev ut en 3D-modell av Bentleys hjerne. Han kom opp med en plan for å skjære Bentleys skalle åpen som kronblader å skape rom til hjernen hans. Da ville han bruke to segmenterte deler av skallen hans for å skape en «kryss og tvers»-formasjon på toppen av hodet.

Kun nesten 7 måneder gammel gikk Bentley gjennom operasjonen, og han overlevde. Selv om Bentley fortsatt kan oppleve utviklingsmessige forsinkelser, er én ting sikkert: Bentley og hans foreldre vil aldri gi opp.

Loading...