Ungdom løp inn for å redde 3 barn fra brennende hus: «Hadde ikke tenkt å la dem dø.»

20 år gamle Derrick Byrd fra Aberdeen i Washington mener ikke at han er en helt, men å skynde seg gjennom flammene – ikke én, men to ganger – var hans automatiske svar på den uvirkelige situasjonen.

Da han våknet til lyden av et høyt brak etterfulgt av søsterens skrik i de tidlige morgentimene, skjønte Derrick at huset deres sto i brann og han nølte ikke et sekund med å sette i gang, skriver Inspire More.

totalskadd hus

Huset han løp inn i ble totalskadd. Bilde: KOMO News.

Han sparket inn døra til søsteren på soverommet, og løp deretter ned gjennom flammene slik at han kunne ta imot barna som søsteren hjalp med å hoppe fra vinduet i loftsetasjen.


«Kayla ønsket å få barna ut, så jeg løp ned, selv om jeg ble brent,» sa Derrick til KOMO News.

helten

Bilde: Facebook.

Selv om det fortsatt var mørkt ute, fanget Derrick seks år gamle Junior og tre år gamle Rory trygt i sine armer. Men plutselig mistet Kayla balansen og falt ned fra taket. Det tredje barnet, åtte år gamle Mercedes, ble stående alene igjen og skrike Derricks navn mens huset fortsatte å brenne.

Derrick tenkte seg ikke om to ganger, trosset sin egen smerte og løp tilbake i flammene og opp trappene for å redde Mercedes.


«Jeg kunne kjenne at jeg sto i brann,» fortalte Derrick fra sykehussengen. «Jeg fikk tak i henne og tok av meg skjorta som jeg la rundt ansiktet hennes så hun ikke skulle puste inn røyk. Så bar jeg henne ut så fort jeg kunne.»

Etter å ha forsikret seg om at søsteren og barna hennes var trygge, banket Derrick på naboens dør for å varsle dem om brannen, og deretter, drevet av adrenalin, løp han ti kvartaler til morens hus for å få skyss til sykehuset. Da brannmannskapene ankom stedet, hadde alle i hjemmet overlevd brannen takket være Derrick og Kaylas raske og avgjørende handlinger.

Derrick pådro seg andre- og tredjegradsforbrenninger i ansiktet, ryggen og armene for sin uselviske og heroiske handling. Med bandasjer som dekket brannsårene hans, sa den unge mannen at han ville «gjort det samme igjen».

derrick

Bilde: KOMO News.

«Jeg hadde ikke tenkt å bare la henne bli igjen der. Jeg hadde ikke tenkt å la niesen min dø.»

Og Derrick Byrd er kanskje ikke enig, men disse ordene er kjennetegnet til en ekte helt.

Heldigvis går det bra med både Derrick og de tre barna i dag.

de tre barna

Bilde: KOMO News.

DEL Derricks heltemodige innsats hvis du også ble rørt av denne superheltens handling.