Et feil nummer for 20 år siden førte til et livslangt vennskap mellom mann og kvinne.

For over 20 år siden prøvde Gladys Hankerson å ringe søsteren sin som bodde i Maryland. Men i stedet for å slå retningsnummeret 410, ringte hun 401.

Feilen endte med å koble henne til Mike Moffitt fra Rhode Island.

Mike Moffitt og Gladys Hankerson

– Til å begynne med sa hun bare: «Å, jeg beklager!», og hun er virkelig fra sørstatene, du vet, veldig gjestfri, høflig og søt, hun er sånn: «Jeg beklager så inderlig, barn!» og så legger hun på raskt, forteller Mike Moffitt.

Vel, hun ringte igjen et par ganger til i løpet av de neste ukene.

– Til slutt grep jeg den og sa: «Vent, vent, vent, før du legger på; hvem er du, hvor er du fra, hva prøver du å gjøre? Og vi begynte å snakke, fortsetter han.

Gladys Hankerson, sørstatskvinnen som bor i Delray, Florida, fortalte ham at hun hadde prøvd å nå sin søster.

– Jeg sa til ham: «Jeg beklager, jeg prøvde å ringe søsteren min», og han sa: «Dette er Mike,» forteller Hankerson.

– Jeg sa at sønnen min døde og han sa alltid «jeg beklager» og han snakket veldig hyggelig til meg og jeg snakket veldig hyggelig til ham, og etter det hadde jeg telefonnummeret hans og jeg skrev det ned på papiret og jeg ringte ham alltid, sa hun.

Hankerson sa at Moffitt kom inn i livet hennes på et vanskelig tidspunkt, akkurat under skilsmissen og etter at hun mistet sønnen. Men hun sa at Moffitt alltid løftet motet hennes.

De to holdt kontakten på telefon gjennom årene, og pratet om barna sine – Hankerson er mor til ti, Moffitt er far til tre.

– Hun fikk sønnen sin til å ringe en gang for å fortelle meg at noen i nærheten av henne døde. Sønnen fortalte da: «Moren min ville bare at jeg skulle ringe og fortelle deg det,» sier Moffit.

– Plutselig ble ikke forholdet vårt bare som en overfladisk «sjekke hvordan det går med deg»-samtale… Jeg forsto hva det betydde for henne, fortsatte han.

Forrige uke, dagen før Thanksgiving, møttes paret endelig personlig da Moffitt var på tur til Florida med sin kone og barn.

– Åh, det var en så flott dag, det var den lykkeligste Thanksgiving-dagen som fantes, det gjorde virkelig dagen min, sa Hankerson.

– Jeg skulle ønske flere mennesker kunne vært sånn, hvis du skjønner? Det ville vært så fint, verden ville vært bedre også, folk ville hatt det bedre, utdypet hun.

Etter møtet deres delte Moffitt bildet av ham selv og Hankerson i et Facebook-innlegg som har blitt delt mer enn 1000 ganger, og skrev:

«Det finnes utrolige mennesker i denne verden som er en feil nummer-telefonsamtale unna.»

Loading...