Gutt født uten lemmer, men bestemor drar en vits om ham som former hele livet hans.

Jordbruk er en av de mest fysisk krevende yrker av alle. Apricot Lane Farms har sett mange gode gårdshender, men ingen har vært like minneverdig som Chris Koch.

Siden Chris er født uten hender eller bein, kan han ikke kjøre lovlig og selv de minste oppgaver for folk flest, krever 400% mer energi (som å pusse tennene). Ikke desto mindre har han dyrket hele sitt liv.

Chris ble født en sunn babygutt til tross for sine manglende lemmer. Innen timer etter fødselen hans, og uten å nøle, dro Chris’ bestemor en skummel vits, og påpekte at «Bruce (hans far) aldri fullførte noe han startet.»

Det var hans bestemor tørre humor, som tilskrives det faktum at Chris fant det ganske enkelt å vokse opp uten armer og ben.

Chris vokste opp kjørende på traktorer på sin familiegård i Alberta, Canada, men i en alder av 9 ønsket han å kjøre traktorene selv. På grunn av den enorme uavhengigheten Chris fikk av familien, nektet han å bruke sine proteser på skolen.

Møt denne fantastiske mannen i videoen nedenfor, og vær så snill og DEL Chris’ inspirerende historie med vennene dine på Facebook.