Denne gamle hunden ble skutt 40 ganger og begravd levende. Heldigvis ble hun reddet i siste liten.

Star’s historie berørte hjertene til millioner av hundeelskere over hele verden. Hunden ble begravet i bakken og ble funnet bare ved en tilfeldighet av dyrevelferdsoffiserer som tilfeldigvis befant seg i området.

Da de fant henne, hadde hun blitt bundet, skutt 40 ganger og begravet i bakken. Bare nesen hennes kunne sees gjennom jorden. De dro henne fra bakken, og til tross for hennes forferdelige tilstand, klarte hun fremdeles å logre med halen!

Star’s tidligere eier, Alfred Vella, ble lokalisert og tilsto anklager om dyremishandling. Han hevdet at han hadde skutt Star fordi hun var gammel. Malta-mannen fikk en fengselsdom på 3 måneder i fengsel og en bot på €10.000. Som et resultat av saken var det en oppfordring om stivere dyremishandlingslover på Malta.

star

Star mottok en overveldende mengde med støtte. En uke etter redningen hennes så Star ut som hun var på vei til bedring, men hun døde plutselig på grunn av komplikasjoner fra skadene. Hun gikk bort mens hun var i kjærlig omsorg for sin adoptivfamilie og omsorgspersoner.

DEL gjerne Stars sterke historie for å hedre hennes minne.

Hvil i fred.