Hver dag står denne sultne hesten helt alene. Så kommer et par og gjør dette…

For flere år siden fant Joey en sultende hest på toppen av et fjell. Noen hadde dradd med seg hesten opp der i en tilhenger og etterlatt den for å dø. Han hadde verken mat eller vann. Han kunne knapt gå. Joey og kjæresten hans, Coco, visste at de måtte gjøre noe.

«Dette er historien om Bones,» skriver Joey på YouTube. Å frakte ham ned fjellet til sikkerhet var ingen enkel oppgave. Det var for farlig å bringe en hestetrailer opp og ned fjeller, så Joey måtte gå med hesten i mangfoldige kilometer. Når Bones ble for sliten til å fortsette gjorde Coco alt i sin makt for å få ham til å fortsette.

Coco tok Bones inn i varmen og elsket ham av hele sitt hjerte. Bare vent til du ser hesten tre uker etter han ble reddet ned fra fjellet. Bones ble matet, badet og vist den omsorgen han trengte, men aldri før hadde blitt vist. Bones var en lykkelig hest. Men to og et halvt år senere ble de interne skadene for mye og Bones gikk bort. Men han var ikke alene. Han var omringet av familien sin. Han ble gravlagt ved hjemmet sitt.

Det kunne lett blitt en tragisk slutt, men Bones tilbragte sine siste år på jorden fullstendig elsket og tatt vare på.

Coco er en helt fantastisk kvinne for å ha reddet en så gammel hest som Bones. Hvis du er enig, DEL gjerne historien med dine venner på Facebook.