Han sier han har en overraskelse til henne i oppkjørselen. Men når han fjerner hendene? OH my GOD!

Micah reiste tvers over USA for å kjøpe en fantastisk gave til sin kone, en gave som også var et kjært barndomsminne for henne: Hennes fars campingvogn!

Den hadde hun ikke sett siden hun var 12 år gammel. Noen av hennes beste barndomsminner er fra da hun og familien campet i denne vognen. De elsket å reise på turer sammen. Men da hennes far tragisk omkom i en trafikkulykke da hun var 12 år, måtte familien selge vognen, og hun trodde hun aldri ville få se den igjen.

Micah visste hvor mye det ville bety for henne å få tilbake denne spesielle vognen, så han bestemte seg for å spore den opp, koste hva det koste ville! Han visste at han hadde best sjanse ved å søke på vognens identifikasjonsnummer, som han fant han i noen gamle papirer. Da han søkte det opp viste det seg at vognen befant seg i California. Men han brydde seg ikke om hvor langt han måtte reise, og fløy ned og kjøpte den tilbake.

Da han hadde fått den hjem til innkjørselen deres, førte han sin kone ut mens hun hadde øynene lukket. Da hun tar en titt og får se hva som står der, kunne hun ikke vært mer lykkelig!