Hunden ble stjålet for 8 mnd siden – gjenforenes med sin herre som reiste 500 km for å finne ham.

Det har gått åtte måneder siden denne hunden og eieren hans ble separert.

Hunden ble stjålet fra hjemmet hans og åtte måneder senere ble han funnet 500 kilometer hjemmefra, i Fabrègues, som ligger i Hérault-området av Sør-Frankrike. Det ble arrangert en gjenforening med med den bortkomne hunden og eieren hans. Videoen av det rørende møtet bidrar sterkt til å øke luftfuktigheten rundt øyeregionen.

Bandit er en praktfull malinoishund, som er en type belgisk fårehund, som normalt bor i byen Beaune, i Côte-d’Or, sammen med sin hengivne eier, Farid. På Facebook står det: «Bandit er en malinoishund som ble født 7. mai 2020 og som ble revet bort fra sin herre».

Stakkars Bandit, nå ett år gammel, ble berøvet fra sin eier den 15. september 2020, da han bare var 4 måneder gammel. Senere ble hunden funnet av lokalt politi, og takket være dens elektroniske chip klarte de å identifisere ham. Visst var det Bandit!

«Vi fant umiddelbart ut at eieren var en kar som bodde 500 km unna oss. På telefon fikk vi snakke med en eier som ble veldig rørt og fylt av glede ved tanken på å bli gjenforent med hunden sin som han ikke hadde møtt på åtte måneder.»

Eieren reiste umiddelbart for å hente Bandit. Et vakkert og svært gripende gjensyn for personellet, Bandit og hans eier.

La oss nå håpe at tyvene blir funnet og straffet. Dyretyveri burde straffes hardere! Er du enig? DEL gjerne videoen.