Bøllene på skolen lar henne ikke være i fred, men så dukker storebror opp og tar saken i egne hender…

Da 11 år gamle Matt Morris hørte at hans lillesøster, Sarah Grace, ble ertet på skolen, visste han at noe måtte gjøres. Sarah har Down syndrom, men i stedet for å omfavne hennes forskjeller, fant barna på skolen hennes større interesse i å gjøre narr av henne. Matt, som også går under navnet MattyB, er en aldri så liten YouTube-kjendis, ettersom flere av hans populære musikk-covers har spredt seg viralt.

I denne videoen han laget for Sarah derimot, har MattyB laget sin egen vri på teksten. Melodien han har brukt er Cindy Laupers ”True Colors”, men vokalen gir en klar beskjed om hva denne storebroren føler for sin yngre søster, som han elsker. Her er utdrag fra den dyptfølende teksten.

”Du vet å bli akseptert er ikke lett;
det utfordrer oss alle på en eller annen måte/
Uansett farge, alder, kjønn eller rase/
Vi blir ukomfortable når noen er annerledes enn oss/
De kommer inn i vår sone og presser oss til å være åpen for forskjeller.”

Matt har aldri sett på sin søster på noen annen måte en den nydelige søsteren sin, som han elsker å leke sammen med. Han håper at han med denne sterke sangen kan lære andre barn å slutte med mobbingen, men mest av alt vise andre barn med spesielle behov at det er mange flere mennesker som heier på dem og elsker dem, enn de som finner det nødvendig å gjøre narr.

”Noen av barna på skolen erter henne kanskje for hennes tilstand, men jeg syns ikke at noen skal bli mobbet, uansett hva de har eller bærer på,” sa Matt til ABC.

Vær så snill og DEL Matt og Sarah sitt hjertevarmende budskap – fra en god storebror til alle som har en psykisk utviklingshemning. Vis dem at du er på deres side!