Hun adopterte han da han var bare en baby. 27 år senere gjorde han DETTE bak hennes rygg…

Ingeborg McIntosh måtte kjempe for å få adoptere sin sønn, Jordan. Han var plassert hos henne i fosterhjem da han var bare et spedbarn. De neste fire årene ba Ingeborg på sine knær om å få adoptere den lille gutten. Hans biologiske mor ville gjerne at han skulle adopteres enten av et afrikansk-amerikansk par eller et par med etnisk bakgrunn. Da ingen var tilgjengelige ble det klarert at Jordan skulle være akkurat der han var plassert – der har hørte hjemme. Når du ser Jordan snakke om Ingeborg er det krystallklart hva han føler for sin mor: Han kan knapt snakke om hennes godhet uten at tårene presser seg på av takknemlighet.

”De plasserte ham i armene mine og det var kjærlighet ved første blikk,” sier Ingeborg. ”Han var allerede en del av familien, uansett hva.”. Over to tiår senere ble hun syk og lå nede for telling med polycystisk nyresykdom. Mamma trengte en nyretransplantasjon. Det var da Jordan satte i gang en bevegelse bak morens rygg. Han gikk og testet seg for å se om han var en match – og dét var han.

”Jeg føler at dette var mitt kall i livet, antar jeg,” sier Jordan. ”Forhåpentligvis kan jeg gjøre mer for henne etter hvert som jeg blir eldre, men for øyeblikket er dette det minste jeg kan gjøre.” Ingeborg insisterte på at han ikke trengte å gjennomgå invasiv kirurgi, men Jordan hadde tatt en avgjørelse.

”Etter alt hun har gjort for meg siden jeg var liten, ville jeg bare gi dette tilbake til henne og vise henne hvor mye jeg setter pris på henne,” sier Jordan i tårer.

Vennligst del denne godhetens handling, hvis du tror Ingeborg gjorde en fantastisk jobb med å oppdra gutten sin til å bli en så STOR mann!

Loading...