Valp stopper ikke å klemme mannen som reddet henne fra slakterhuset

En 4 måneder gammel valp klamret seg fast til redningsmannen og ville ikke gi slipp etter at han reddet henne fra et slakteri.

Sanie ble reddet av Michael Chour like før hun skulle slaktes. Han er grunnlegger av The Sound of Animals, og klarte å overbevise eieren om å overlate henne.

Han besøkte en hundekjøttgård i Phnom Penh, Kambodsja, for å redde så mange hunder han kunne. Da han skulle hente Sanie, sto hun i buret og var livredd for menneskene rundt seg.

«Da jeg fikk henne ut av buret var hun fortsatt livredd, og hun stirret på slakteren,» sa Chour til the Dodo. «Men etter at jeg vendte ryggen til ham, presset hun seg mot meg og la hodet under mitt.»

«Hun klemte meg og stoppet ikke,» fortsatte Chour. «Da jeg tok henne med til veterinærklinikken og prøvde å legge henne på gulvet, slapp hun fortsatt ikke taket.»

Chour mener at Sanie pleide å ha en familie og sannsynligvis ble fanget av tyver for å bli solgt som kjøtt. Men han vet at hun føler seg trygg nå.

«Hun vet godt at jeg reddet henne, og hun føler min kjærlighet,» sa Chour. «Hunder er intelligente og de forstår ting.»

Selv om det vil være umulig for ham å finne hennes opprinnelige familie, håper han å finne Sanie en kjærlig ny eier. Flere av hundene han reddet er adoptert av familier i Europa.

Sanie blir hos Chour og de andre hundene han har reddet i sitt ly, Blue Dream, der hun kan komme seg og lære å stole på mennesker igjen.

For å finne ut mer om arbeidet The Sound of Animals gjør, besøk deres Facebook-gruppe.