Tre foreldreløse kattunger dumpet i en hundekennel – adopteres av en kennelhund.

Denne søte hunden er en nybakt mor til et kull med både valper og kattunger, og du må se den spesielle måten hun behandler adopterte babyer på!

Mary, som er en Beagle-blanding, var gravid da hun ankom Animal Shelter of Pickens County i Jasper i Georgia. Ikke før hadde hun fødte valpekullet sitt, reiste hun poten i været og meldte seg frivillig til å hjelpe krisesenteret med å ta seg av tre kattunger som ble dumpet på dørstokken deres også.
mary kattunger1


Så snart hun ble introdusert for de foreldreløse kattungene, ville ikke Mary slippe dem av syne. Hun sørger for at de ikke går for langt unna.
mary kattungene1
– Hun elsker kattungene sine. Jeg tok bort to av dem, og da fikk hun et hjerteinfarkt, stakkars, sa Judy Moody som jobber ved senteret, og fortalte videre at hun tok kattungene tilbake til Mary og da ble hun glad igjen.

Hun rykket til og med en av de ut av Judys hender med snuta si da kattungen ble matet med melk.
mary kattepusbarn1
Disse kattungene får helt sikkert den omsorgen de trenger for å vokse seg sunne og sterke! Se videoen av Mary som tar seg av sine adopterte babyer! Hun er så opptatt av dem!


Som Judy påpeker; at kattungene får følge med kullet og en omsorgsfull mor gir dem den varmen de trenger i starten av livet!

DEL denne herlige historien med vennene dine.