De lar den foreldreløse tenåringen bo i deres hjem. 6 måneder senere avslører de noe utrolig.

Livet har vært alt annet enn lett for den 19 år gamle Meredith. Hennes mor døde da hun var seks år gammel, og hun fikk aldri sjansen til å bli kjent med sin far. Etter å ha blitt tatt vare på av sine besteforeldre, ble hun sendt fra ett fosterhjem til et annet, og fra romkamerat til romkamerat.

Under den videregående skolen gjorde Meredith et forsøk på å ta kontakt med en ung lærer ved navn Anna. Hun var Merediths mentor, og tilbød Meredith å bo med henne i seks måneder, i håp om at det ville hjelpe henne til å få en solid grunn. Anna var på dette tidspunktet 28 år gammel, og hun og hennes mann hadde allerede to barn. Det var dager da Anna følte seg for ung til å ha en to-åring og en baby, men likevel ønsket hun velkommen rollen som fostermor med åpne armer.

Etter at Meredith bodde sammen med familien i nesten seks måneder satt Anna og Zach opp et kamera og hadde en viktig samtale med henne. Gitt hennes fortid forventet nok Meredith det verste, men hun var helt uvitende om at dette ville være den lykkeligste dagen i hennes liv – den dagen hun fikk en mamma og pappa.

Se den fantastiske videoen av Merediths reaksjon her, og del den med dine venner hvis du liker den så mye som vi!

Loading...