Det ser ut som et normalt hus. Men millioner har blitt sjokkert over hva han gjorde på innsiden.

En katteelskende mann ved navn Grek Krueger har skapt tidenes lekeplass for sine kjære katter, i sitt eget hjem. Krueger har brukt de siste 15 årene av sitt liv på å renovere huset sitt for å skape intrikate, svingete korridorer, tunneler og gjemmesteder rundt hvert hjørne.

«Jeg bare elsker stier og veier, og katter, selvfølgelig,» sier Krueger i videoen. «Og så har jeg bare koblet de to lidenskapene sammen.»

Krueger ble diagnostisert med Aspergers syndrom i en alder av 49, men han krediterer sin form for autisme med å la ham fokusere på det han elsker mest. Han erkjenner at han aldri ville ha skapt dette eventyret hvis det ikke var for hans tilstand. «Det er blitt sagt at alle katter har Aspergers syndrom,» sier han. «Så jeg tror en grunn til at jeg virkelig elsker katter er at jeg føler jeg kan forstå deres personlighet veldig bra.»

Å skape et tilsvarende katteparadis er kanskje ikke en god bruk av tiden for alle og enhver, men man må bare beundre hans engasjement og kjærlighet for sine kjæledyr. Hans prestasjon er virkelig forbløffende!

Likte du dette, lik Viral'o'Mania på Facebook:

Loading...