Den blinde mopsen går inn i rettssalen og sitter på dommerens fang. Det han gjør der er bare herlig.

Denne lille redningsmopsen vil garantert bringe et smil til ansiktet ditt!

Mikey var i dårlig form da han kom til Michigan Humane Society. Den forsømte mopsen hadde voldsom skabb og alvorlig grønn stær på begge øynene, som forårsaket ham mye smerte. På grunn av dette besluttet hans redningsmenn at den beste tingen å gjøre var å fjerne øynene. Etter dette gikk Mikey inn i fosterhjem med Michigan Pug Rescue og i løpet av den tiden han ble oppdaget av Sabrina Johnson, et distrikt-dommer.

Johnson adopterte ham og tok ham siden med hjem, og hun sier han sjelden er borti ting. Mikey har utrolige kognitive kartleggingsferdigheter og vet virkelig hvordan han skal komme seg rundt i huset og i mors kontor. Han har også en utrolig positiv holdning og sjarm som fungerer som magi på alle rundt ham.

«Når folk møter ham, smelter de. Jeg har sett veldig tøffe politifolk bare komme ned på sine hender og knær for å leke med ham», sier Johnson. «Han lyser opp alles dag.»

«Jeg var en redningsmops, men det er virkelig han som har reddet reddet meg,» sier Johnson i videoen. «Han er kjærligheten i mitt liv.»

Se på denne hjertevarmende redningshistorien nedenfor, og sørg for å dele den med dine venner.