Mann skjøt hunden sin i ansiktet – var «for glad».

Hunden var bare syv måneder gammel da den ble funnet bundet til et tre i Hellas.

Det er dyrestedet Paw my gosh som forteller om den forferdelige skjebnen til hunden Ice. Men heldigvis ender denne historien lykkelig.

Det var i 2018 hunden ble funnet av turgåere i Hellas. Hunden hadde blitt skutt i ansiktet, og hans forrige eier ble mistenkt. I følge Paw my gosh, hadde eieren gjort det fordi hunden var «for lykkelig» noen ganger, og dette var noe han irriterte seg over. Hvor sikker informasjonen er, og hva som skjedde i saken senere, er vi ikke sikre på.

Men med hunden Ice stod det virkelig dårlig til en stund. Som du ser på bildene hadde han et stort sår i ansiktet.

Det gikk infeksjon i de store sårene, og veterinærene ble tvunget til flere operasjoner. Hunden hadde englevakt og klarte seg på mirakuløst vis – takket være redningsmennene i organisasjonen Save A Greek Stray som tok ham med til veterinæren.

Se hvor fin han ble etter alle operasjonene:

Vi vet ikke sikkert hva som skjedde med hunden Ice etterpå. I følge The Orphan Pet ble han adoptert i Storbritannia i 2019. En person som hevder å være hans nye eier har lagt igjen en melding under videoklippet på nettet. De skriver:

«Hallo alle sammen. Til alle som har fulgt Ices historie. Bare for å oppdatere deg, vi er hans stolte mamma og pappa. Ice går det veldig bra med, han elsker å leke med sin springer spaniel bror. Han elsker å tygge leker, godbiter og bein å gni på. Han legger på seg jevnlig og har mange treningsøkter på stranden og i parken. Han møter venner og andre hunder hver dag. Han er definitivt en skikkelig pappahund!!! Takk til alle for vennlige kommentarer. Med mye kjærlighet til alle og for det fantastiske arbeidet dyreredningsmennene i Hellas gjør.»

Loading...