En mann fant en døende rev i gaten på vei til jobb. På hjemveien kunne han ikke tro sine egne øyne.

Det var da denne mannen en dag syklet til jobben han så den. En liten rev som kjempet for livet etter å ha blitt påkjørt av en bil. Her er hans egen historie om hva som skjedde:

«På min sykkeltur inn til byen i morges, fant jeg en rev som ble påkjørt av en bil. Han åpnet og lukket øynene sakte, han ristet ukontrollert og hans hjerte slo raskt i brystet hans. Alt jeg ønsket å gjøre var å hjelpe ham, men jeg skjønte fort at det var ingenting jeg kunne gjøre, så jeg satte meg ned ved siden av ham i stedet og ga ham varme og vennskap, som er noe jeg selv ville ha satt pris på om jeg var i hans situasjon. Øynene hans ble til slutt lukket for godt, skjelvingene avtok mer og mer, og da jeg strøk hans lille hode for å gi ham trøst og trygghet, så jeg hans hjerte slå for siste gang. RIP lille vennen, verden kommer til å savne deg.»
rev1
Men så… 8 timer senere… mannen kom tilbake og noe helt utrolig skjedde. Reven var fortsatt i live!
rev2

Av en eller annen ufattelig grunn hadde reven funnet styrke til å holde seg i live. Mannen løftet opp reven og tok ham med til nærmeste dyreklinikk, hvor reven nå er i ferd med å komme seg. Resten av historien hans er fortsatt uskrevet.

Kilde: aplus.com

Del denne revens utrolige historie av utholdenhet og kjærlighet ved å klikke nedenfor.