Katt løper gjennom flammene fem ganger – for å redde hver og en av sine barn.

Katten Scarlett ble verdenskjent da hun gikk gjennom flammene for å redde kattungene sine fra en brann i Broolyn i New York.

Denne kattemoren er virkelig et bevis på en mors kjærlighet til sine barn. Da hun hadde reddet alle sine fem små, gnikket hun nesen sin inntil alle sammen for å se om de var i live. Hun klarte nemlig selv ikke å åpne øynene på grunn av brannskadene. Deretter falt hun utmattet sammen.

scarlet

Dette er kattemamma med sine fem unger som hun har reddet ut av det brennende bygget.

Scarlett bodde med kattungene sine i en forlatt garasje, og en dag begynte det å brenne. Brannmenn slukket brannen, men plutselig så de katten løpe inn og ut av flammene.


Brannskadene hennes gjorde at hun ikke klarte å åpne øynene. Pelsen var delvis forbrent, og potene var skadd. Til tross for sine smerter, sjekket hun først alle barna sine ved å lukte på dem og gni dem inntil seg. Når hun var forsikret om at alle var i live, svimte hun av.

scarlet1

Brannmennene tok med kattene til veterinæren. Dessverre døde én av de fem ungene. De fire andre ungene, samt Scarlett selv, var i god form. Etter hvert leget Scarlett sine skader seg selv. Til tross for noen kosmetiske skader, beholdt hun synet.

Scarlett og alle kattungene fikk seg nye hjem. I 2008 sovnet Scarlett inn, etter et langt liv.

scarlet2


Del gjerne denne rørende historien med dine venner! Her kan du se et nyhetsinnslag om hendelsen: