80 år gammel mann gjenforenes med sin elskede elefant etter 15 år. Reaksjonen hennes rørte meg dypt.

Du har kanskje hørt at elefanter aldri glemmer? Hvis du ikke har trodd på det, vil du forstå det etter å ha sett denne videoen. Hvis den ikke overbeviser deg, vil ingenting gjøre det.

Charlie Franks er en selvutnevnt sirkusmann fra tiden da sirkus virkelig var magisk. Men etter hvert som at industrien endret seg og Charlie ble eldre, innså han at han ikke kunne fortsette som elefanttrener for alltid, og han ble nødt til å gi slipp på sin elskede og søte elefant, Nita. Han fikk Nita tilbake i 1955, da hun bare var 6 år, og trente henne i over et tiår, før han donerte henne til San Diego Wild Animal Park.

Etter at Charlies kone gikk bort, skjønte han at han neppe hadde lenge igjen selv heller, så i en alder av 80 år bestemte han seg for å avlegge sin gamle venn et besøk. I denne rørende videoen fra 1989 ser Charlie Nita igjen for første gang på 15 år. Nita kommer løpende bort til sin venn som om ikke en dag hadde gått siden sist. Denne hjertevarmende videoen beviser at elefanter virkelig ikke glemmer en person, og hvordan de ble behandlet.

Kort tid etter at denne filmen ble tatt opp, gikk også Charlie bort. Han sa at en av de beste tingene han noensinne gjorde var å reise og se sin gamle venn igjen, og at han vet at livet hans i det minste berørte ett annet levende vesen til det bedre.

Del denne hjertevarmende historien.