Skolen ville ikke straffe denne fjerdeklassingens mobbing. Så faren tok saken i egne hender. Ha-ha!

Jose Lagares oppdaget at hans sønn i fjerde klasse var en forferdelig bølle. Han var klar over at han hadde «issues» med å trakassere andre barn på skolen, men han innså ikke hvor ille mobbingen hadde blitt.

Han prøvde å disiplinere ham på vanlig måte, men leksjonene var til ingen nytte. Det var da han bestemte seg for å bli litt mer kreativ…

Jose Lagares fikk sin sønn, en skolebølle, til å holde opp en plakat langs veien hvor han bekjente sine synder.mobbing1
Han ville gi sønnen en lærepenge om hva mobbing gjør med barn. Husarrest og tildeling av plikter var til ingen nytte, så Jose tenkte han ville prøve noe litt annerledes.
mobbing2
Andre foreldre var ikke begeistret for det Jose gjorde, men han står for sine handlinger. Han ville få en slutt på mobbingen og vise sin sønn ydmykelsen han fikk andre til å føle.
mobbing3
Han ville ikke at noen andre skulle oppleve smerte pga. hans sønns handlinger… Og vi håper og tror han lyktes.
mobbing4

Tatt ut fra sammenhengen kan dette virke brutalt gjort av faren, og noen vil helt sikkert mene at han ikke var bedre selv. Men vi i Viral’o’Mania HATER mobbing, og mener at å få en smak av sin egen medisin er den beste måten å få satt ting litt i perspektiv på. Mobbing ødelegger liv, så all støtte til Jose, men alt innenfor rimelighetens grenser, så klart.

«Be as gentle as you can be and as forceful as you have to be.» – Pat Parelli

Tut… eller del dette videre hvis du mener at mobbing bør stoppes.

Kilde.