De lå denne medtatte pitbullen i en varm, deilig vask. Reaksjonen hans sprer seg nå viralt.

Tidlig i 2015 var pibullen ved navn Rudy på randen av døden. Han hadde blitt dumpet i en plastbøtte midt i New York. Krisesenteret i byen tilkalte S.N.A.R.R. Northeast og ba dem om hjelp.

Rudy var avmagret, ute av stand til å gå, og dekket av gapende sår og hull som gikk ned til senene hans. De visste ikke historien hans, men personalet var sikker på at Rudy ble stygt mishandlet, neglisjert, og mørbanket. Han manglet nesten hele pelsen sin, hadde en fryktelig brudd i forfoten, en rift i blæren og ubehandlet Cushings-sykdom. Den stakkars pitbullen ble overført til et medisinsk fosterhjem. «Annet enn å være helt vettskremt og usikker på en vennlig, menneskelig hånd, var Rudy takknemlig og ingenting annet enn en kjærlighetsklegg fra det øyeblikket vi reddet ham,» skrev S.N.A.R.R. på sin Facebook-side.

Heldigvis var Rudy i stand til å leve ut resten av sitt liv omgitt av kjærlighet og omsorg. I den virale videoen nedenfor postet i februar 2015, vil du se hvor mye Rudy elsket å bli hånd-matet snacks mens han slapper av i sitt spesielle «spa-bad», og lukker øynene da det varme vannet lindrer huden hans. Før han gikk bort noen måneder senere på grunn av alvorlighetsgraden av ryggtilstanden, ble han uendelige bortskjemt av sin fantastiske fosterfamilie.

Vennligst hjelp oss å huske Rudy, og del dette store øyeblikket med dine venner på Facebook.