Det populære leketøyet eksploderte i sønnens ansikt. Nå advarer pappaen andre.

fidget spinner

Fidget spinners har på kort tid blitt verdens mest populære leketøy. Opprinnelig var den utviklet for å hjelpe barn med konsentrasjonsvansker, men det er liten tvil om at leketøyet har blitt populært blant langt flere. Nå vil en pappa advare om hvordan den ikke skal benyttes.

fidget spinner1

John Harris ville bare ha litt kvalitetstid med sin sønn da uhellet inntraff. Sønnen hadde fattet interesse av fidget spinners og sammen hadde de sett på YouTube-videoer av hvordan man kunne få den til å spinne fortere ved hjelp av trykkluft. Men etter å ha prøvd selv, vil John advare andre. Her er hva han har å si i et Facebook-innlegg som har blitt delt en kvart million ganger:

«Jeg vet dette ikke blir lett for enkelte å se på. Men jeg føler at det er nødvendig. Dette ble forårsaket av lek med en fidget spinner kombinert med trykkluft. Jeg holdt i spinneren og luftslangen da det skjedde. Vi hadde lekt med den en stund da plasten i fidget spinneren plutselig eksploderte. Nå er vi på akuttmottaket og venter på å bli sydd. Jeg deler dette slik at ingen andre vil få den samme idiotiske ideen om at jeg fikk. Bare flaks at den ikke traff øynene. Det kunne ha endt mye verre.»

John skrev senere at det endte med 30 sting, hvorav 3 inni munnen. Så advarselen er klar: Ikke bruk trykkluft i forbindelse med fidget spinners!

Kilde.

Del gjerne for å advare andre.